До уваги громадян!

Дата: 09.06.2020 17:29
Кількість переглядів: 1513

Фото без описуЯготинська міська рада інформує, що на позачерговому засіданні комісії Яготинської районної державної адміністрації  з питань ТЕБ і НС від 09 червня 2020 року були розглянуті питання про протиепідемічний стан на території Яготинського району, повязаний із гострою распіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, та послаблення протиепідемічних заходів та про впровадження додаткових протиепідемічних заходів в КНП "Яготинська центральна районна лікарня".

Станом на 09.06.2020 загальна кількістьхворих на COVID-19 в районі від початку епідемії становить 41 особа. З них 2 особи одужало. Три особи передувають на стаціонарному лікування в Переяслав-Хмельницькій ЦРЛ. Решта хворих перебуває на амбулаторному лікуванні у КНП "Яготинський центр первинної медико-санітарної допомоги".  Тяжкі хворі на коронавірус на даний час відсутні.

Протоколом № 16 позачергового засідання комісії Яготинської районної державної адміністрації з питань ТЕБ і НС від 09.06.2020 року рекомендовано органам місцевого самоврядування Яготинського району запровадити відносно до законодавства додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи на період карантину, посилити контроль за дотриманням протиепідемічних заходів в закладах торгівлі та обслуговування незалежно від форми влясності, у тому числі щодо недопущення неконтрольованої торгівлі, за виконанням громадянами обмежувальних заходів та забезпечити громадський порядок на території району, крім того, утриматись від масових заходів, організувати проведення розяснювальної роботи серед населення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора