Шановні яготинці! Я хочу звернутись до кожного з вас!

Дата: 10.06.2020 16:19
Кількість переглядів: 513

Фото без опису08 червня 2020 року ми отримали невтішні результати по кількості лабораторно підтверджених випадків захворювання на коронавірусза останню добу в районі.

Епідемічна ситуація ускладнюється, кількість інфікованих збільшується, тому, звертаюсь до вас шановні жителі міста, не ризикуйте своїм здоров'ям, здоров'ям рідних, близьких людей та оточуючих.

Прошу вас чітко та неухильно дотримуватися встановлених Урядом карантинних обмежень та протиепідемічних заходів: уникайте масового скупчення людей, перебуваючи в громадських місцях, не забувайте про засоби індивідуального захисту, зокрема захисні маски, дотримуйтесь дистанції 1,5-2 метри, регулярно та ретельно мийте руки з милом та очищайте антисептичними засобами.

Нехтування безпекою можуть призвести до поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 на території нашого міста та принести людські жертви. 

Шановні яготинці! Будьте відповідальними!!!! Від кожного з нас залежить сьогодні, як ми впораємося з цим серйозним викликом! Тож велике прохання до всіх – дотримуйтесь правил гігієни та безпеки, адже  ми несемо відповідальність не тільки за себе, а й за всіх тих, хто нас оточує!

Будьте здорові! Бережіть себе і своїх близьких!

Здоров’я кожному з нас!

З повагою

Яготинський міський голова             Наталія Дзюба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора