Пошук

Рекордна сума боргу за доставку газу на Київщині ставить під загрозу безпеку газопостачання!

Дата: 15.06.2020 17:26
Кількість переглядів: 708

Населення Київської області заборгувало за доставку газу 81 млн грн. У компанії зазначають, що це рекордна сума по регіонам України.

«Існуюча заборгованість загрожує безпеці газопостачання. Якщо жителі області і далі не будуть сплачувати за доставку газу, то компанія не зможе провести планові ремонти. Несвоєчасна підготовка до опалювального сезону може призвести до його зриву», - розповідає Руслан Писанко директор технічний АТ «Київоблгаз».

Зазвичай отримані кошти витрачаються на роботу аварійної газової служби, ремонти газорозподільної системи, обстеження газопроводів, підтримку тиску газу в мережах, локалізацію та ліквідацію аварійних ситуацій, а також заміну зношених ділянок газопроводів. Частина коштів необхідна на виплати зарплат співробітникам багатотисячного колективу компанії, які в період карантину продовжують безперервно працювати для забезпечення безперебійної та безаварійної доставки газу споживачам.

Нагадаємо, щоб завантажити онлайн-рахунок за доставку газу і дистанційно оплатити послуги можна з Особистого кабінету на сайті 104.ua, за допомогою чат-бота Viber 7104.ua і через мобільні додатки 104Mobile або 104 MobileLight.

Газова компанія дякує усім своїм клієнтам, які знайшли можливість і своєчасно розрахувалися за доставку газу, зробивши свій внесок у безпеку газорозподільної системи Київської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора