Прийміть найщиріші вітання з Днем медичного працівника!

Дата: 19.06.2020 09:47
Кількість переглядів: 1313

Фото без описуДень медичного працівника України – свято наших лікарів, фельдшерів і медсестер, водіїв «Швидкої допомоги», санітарок і лаборантів, тих, хто охороняє здоров'я жителів нашого міста. У медицині немає другорядних професій – від кожного з вас, від вашої уваги, вашого терпіння, вашої самовіддачі, залежить життя багатьох людей.

У переддень професійного свята хочу висловити щиру подяку за  вашу працю, врятовані життя, за повернуте пацієнтам здоров’я та надію,  людяність та співпереживання. За те, що присвятили себе збереженню найбільшої цінності – людського життя і здоров’я.

Ваша професія – це покликання, яке вимагає, крім глибоких знань, ще й великого терпіння, людської мужності, доброти, відваги й милосердя. Кожен з вас самовіддано охороняє найбільші цінності, даровані людям. Ваш високий професіоналізм, вірність своїй справі дозволили багатьом повернутися до активної діяльності, набути впевненості у завтрашньому дні, знову відчути радість життя.

Величезна вдячність всім медичним працівникам і ветеранам медицини за невтомну благородну працю, самопожертву, відданість своїй професії. Також приємно відзначити молодих спеціалістів, які вже здобули заслужену повагу.

Бажаю вам невичерпної енергії та нових професійних здобутків, вашим родинам Божого благословення, миру, міцного здоров’я, успіхів, щастя та благополуччя!

З повагою

Яготинський міський голова                       Наталія ДЗЮБА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора