Всесвітній день біженців

Дата: 19.06.2020 16:18
Кількість переглядів: 708

Фото без опису20 червня вшановують Всесвітній день біженців – день, що має привернути увагу до проблем і страждань тих, хто був змушений залишити домівку чи перебрався до іншої країни.

На превеликий жаль, через акти агресії до інших країн та геноциду до інших народів, війни, політику правлячих режимів – на планеті налічується близько 20 мільйонів біженців і 25 мільйонів внутрішньо переміщених осіб.

У нашому місті діє Пункт тимчасового розміщення біженців, в якому перебуває 131 особа, серед яких: 84 дорослих та 47 дітей з іноземних держав. Не дивлячись на складні життєві обставини вони не втрачають віри і докладають максимум зусиль, щоб зробити своє майбутнє та майбутнє дітей кращим.

Сили, сміливості та наполегливості цим людям, що були змушені покинути власні домівки, рідну землю через нелегкі життєві обставини та отримали статус «біженець».

Ми як ніколи повинні бути об'єднані спільною метою – надавати підтримку та допомогу сім'ям, які змушені були залишити рідну землю, щоб вони почували себе як вдома!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора