До уваги громадян! Видача талонів для пільгового проїзду у міському автотранспорті

Дата: 22.06.2020 17:27
Кількість переглядів: 1218

Фото без описуЯготинська міська рада повідомляє, що з 24 червня 2020 року відновлюється видача талонів для пільгового проїзду у міському маршрутному автотранспорті загального користування м. Яготина на червень та ІІІ квартал поточного року, особам, які мають право на безкоштовний проїзд відповідно до законодавства України, та пенсіонерам за віком, які зареєстровані в адміністративних межах Яготинської міської ради.

Талони видаватимуться щоденно, окрім вихідних днів, з 08.30 до 16.00, за адресою: вул. Шевченка, 204 (приміщення Яготинської ЖЕК, вхід з лівої бокової сторони адмінприміщення).

НАГАДУЄМО, що з метою вживання необхідних заходів для запобігання поширенню коронавірусної хвороби COVID-19, громадяни повинні дотримуватись відповідних санітарних та протиепідемічних заходів: мати засоби індивідуального захисту та дотримуватись дозволеної безпечної дистанції.

За отриманням талонів громадяни, що мають право на безкоштовний проїзд, звертаються особисто. Для перевірки персональних даних при собі мати: паспорт, ідентифікаційний номер та посвідчення, яке надає право на пільговий проїзд у громадському транспорті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора