Щотижнева оперативна нарада

Дата: 23.06.2020 10:14
Кількість переглядів: 675

Фото без описуПід головуванням Яготинського міського голови Наталії Дзюби 23 червня відбулася щотижнева апаратна нарада, на якій керівники комунальних підприємств міста підсумували роботу за попередній тиждень та обговорили плани на поточний.

В ході наради розглянули найважливіші питання життєдіяльності міста. Велику увагу було приділено обговоренню змін, що вніс Кабінет Міністрів України до постанови №392 від 20 травня 2020 року «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» та змін затверджених постановою КМУ від 17.06.2020 № 500 « Про внесення змін до деяких актів Кабінету міністрів України».

«Згідно зі змінами, дію карантину в Україні продовжено до 31 липня та визначено основні карантинні правила та заборони, з якими всі жителі міста мають ознайомитись та неухильно дотримуватись», - наголосила Н. Дзюба

Начальник відділу житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту та благоустрою апарату міської ради Ю. Михайлов повідомив, що проведено конкурс по визначенню управителя багатоповерхових будинків, результати будуть розглянуті на засіданні комісії відповідно до встановлених термінів.

Начальник КП Яготинської міської ради «Міськсвітло» В. Білаш надав інформацію, що встановлено додаткові ліхтарі вуличного освітлення по вул. Київська та проведено обстеження дитячих садочків міста Яготина.

Керівник КП «Яготинське ВУ ВКГ» М. Дзюба повідомив, що проведені роботи по вул. Сірка, наразі відновлюють трубопроводи технологічні на очисних спорудах.

КП «Комунальник» працює в штатному режимі: обкіс території міста, коронування дерев, вивіз сміття, ліквідовано дерева, що впали під час буревію.

Також працює в штатному режимі КП «Яготинська ЖЕК»: здійснено ремонтні роботи по водопостачанню багатоповерхового будинку по вул. Незалежності, 7, проведено поточний ремонт по вул. Ветеранів, 7.

По завершенню апаратної наради міський голова надала ряд доручень начальникам відділів апарату міської ради, керівникам комунальних підприємств за різними напрямками роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора