З Днем Конституції України та Днем молоді!

Дата: 26.06.2020 07:46
Кількість переглядів: 623

Фото без опису28 червня 1996 року назавжди залишиться видатною подією в сучасній історії української державності. Обравши шлях незалежного розвитку і закріпивши це в Конституції, Україна підтвердила своє прагнення розвивати і зміцнювати демократичну, соціальну, правову, українську державу.

Це свято кожного з нас, не зважаючи на стать, вік, професію, соціальний стан чи мову, адже Основний Закон нашої країни гарантує та забезпечує права і обов’язки громадян. Саме людина, її здоров’я, честь, гідність, недоторканість і безпека є найвищою цінністю у державі.

Сьогодні, аби перетворити зміст на результат, усім нам потрібні підвищена відповідальність, самовіддана праця заради однієї мети – процвітання України, як цивілізованої європейської держави, де найвищою цінністю є людська особистість.

Також у червні місяці традиційно відзначаємо і одне з найяскравіших та динамічних свят – День молоді. 

Недаремно ці свята пов’язані між собою, адже молодь – це невтомний двигун прогресу, джерело знань, перемоги, пошуку і реалізації найсміливіших сподівань. Саме молодому поколінню належить будувати нове майбутнє: сучасну, європейську, демократичну Україну.

Молодість – це час становлення, професійного вибору, час мрій та планування майбутнього. Це той рубіж, коли кожна маленька перемога стає запорукою великого життєвого успіху. Тому важливо використати всі переваги цієї прекрасної пори: навчайтесь, досягайте успіхів і обов'язково перемагайте.

Тож у ці святкові дні хочу побажати усім міцного здоров'я, родинного тепла і добробуту, мудрості і високих досягнень, нових звершень і перемог, віри у майбутнє нашої держави. Ростіть, творіть, здобувайте та впевнено крокуйте до своєї мети!

З повагою

Міський голова                                 Наталія ДЗЮБА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора