Відзначення представників різних галузей міста з нагоди Дня Конституції України

Дата: 26.06.2020 14:44
Кількість переглядів: 1289

Фото без опису

26 червня в приміщенні Яготинької районної державної адміністрації відбулися урочисті заходи з нагоди  Дня Конституції України та Дня молоді, у яких взяли участь міський голова Н.Дзюба,голови Яготинської районної державної адміністрації О.Кудрявський та Яготинської районної ради П.Гайдай.

З привітальним словом до присутніх звернулася міський голова Н.Дзюба. У своїй промові вона зазначила, що 24 роки тому відбулася справді значима історична подія, яка гідно увінчує розвиток українського народу ХХ століття – була прийнята Конституція України. Це дійсно доленосне свято для кожного з нас. Цивілізоване суспільство, яке живе в цьому світі, не може жити без Основного Закону і лише ми, власними зусиллями, творимо майбутнє нашої Держави.

Вітаючи присутніх, вона побажала міцного здоров’я, добробуту, затишку, сімейного щастя, світлого майбутнього та мирного неба над нашою Україною,  а молодим в переддень свята Дня молоді – творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все, до чого прагне розум, душа та тіло.

З нагоди свята за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та активну участь у суспільно-політичному житті міста, Наталія Миколаївна нагородила представників різних галузей міста з нагоди Дня Конституції України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора