Пошук

Щотижнева оперативна нарада

Дата: 30.06.2020 10:15
Кількість переглядів: 532

Під головуванням Яготинського міського голови Наталії Дзюби 30 червня відбулася щотижнева апаратна нарада, на якій керівники комунальних підприємств міста підсумували роботу за попередній тиждень та обговорили плани на поточний.

Після цього присутні перейшли до обговорення ряду поточних питань щодо діяльності комунальних підприємств міської ради.

Начальник відділу ЖКГ, торгівлі, транспорту та благоустрою апарату міської ради Ю. Михайлов доповів про виявлені під час об’їзду недоліки стосовно благоустрою та утримання територій міста.

Начальник КП Яготинської міської ради «Міськсвітло» В. Білаш надав інформацію, що були виконані роботи по встановленню заміні ліхтарів вуличного освітлення та встановлено електроопору по вул. Незалежності.

Начальник КП «Яготинське ВУ ВКГ» М. Дзюба проінформував, що проводяться роботи по підсипці аварійних ділянок дамби на полях фільтрації, ремонт перехідних мостів над резервуарами на очисних спорудах.

Працівники КП «Комунальник» проводять обкіс території, вивіз сміття та роботи по благоустрою міста.

Керівник КП «Яготинська ЖЕК» О. Білаш проінформував, що проводять поточні ремонти електрощитових, заміну вимикачів напруги у багатоповерхових будинках, виїзди за зверненнями громадян.

По завершенню апаратної наради міським головою було надано ряд доручень начальникам відділів апарату міської ради та керівникам комунальних підприємств за різними напрямками роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора