Пошук

Засідання позачергової 66 сесії Яготинської міської ради

Дата: 02.07.2020 13:55
Кількість переглядів: 643

02 липня відбулося засідання позачергової шістдесят шостої сесії Яготинської міської ради під головуванням міського голови Н. Дзюби.

У сесії взяли участь: працівники апарату Яготинської міської ради, керівник комунального підприємства Яготинської міської ради «Яготинське ВУ ВКГ» М. Дзюба, представники громадських організацій «Від Родини До Родини», «Право та захист Яготинщини».

На початку сесії міський голова проінформувала депутатський корпус та присутніх про розгляд на засіданні Верховної Ради України доопрацьованої постанови «Про утворення та ліквідацію районів», де буде враховано за доцільним приєднання Яготинського району до Бориспільського, а не до Переяславського, як зазначалось раніше згідно проекту постанови №3650 від 12.06.2020.

Розпочали роботу депутати із затвердження рішення про результати електронного аукціону, а саме приватизацію об’єкту нерухомого майна комунальної власності – нежитлового приміщення шляхом викупу по вул. Вокзальна,11.

Далі перейшли до розгляду проєкту рішення про зупинення дії рішення виконавчого комітету Яготинської міської ради стосовно затвердження скорегованих тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, яке викликало на минулій сесії тривале обговорення. Депутати одноголосно вирішили зупинити дію рішення виконавчого комітету Яготинської міської ради від 23.06.2020 р. № 90 «Про затвердження скорегованих тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення» по 31 грудня 2020 року.

У подальшій роботі сесії міської ради депутати розглянули та прийняли рішення щодо ряду земельних питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора