Пошук

Засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради

Дата: 02.07.2020 15:50
Кількість переглядів: 619

02 червня відбулося засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради під головуванням міського голови Наталії Дзюби.

На початку Н.Дзюба разом із присутніми привітала члена виконавчого комітету Т.Сухенко з нагоди ювілею. Наталія Миколаївна подякувала за вагомий особистий внесок у розвиток Яготинського краю, багаторічну сумлінну працю і побажала міцного здоров’я, благополуччя та нових звершень.

В ході засідання було затверджено протокол конкурсної комісії з призначення управителя багатоквартирного будинку в місті Яготин щодо визначення переможця від 30.06.2020 №3 та призначено управителя багатоквартирним будинком на території міста Яготина Комунальне підприємство Яготинської міської ради «Яготинська житлово-експлуатаційна контора».

Надалі, внесли зміни до складу постійно діючої комісії для розгляду питань щодо відключення споживачів від систем (мереж) централізованого опалення (теплопостачання) та постачання гарячої води.

Крім того, затверджено проєктну документацію про зміну та присвоєння щодо підключення до міських водопровідних мереж Яготина.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора