Засідання Ради підприємців при Яготинській міській раді

Дата: 03.07.2020 16:07
Кількість переглядів: 965

Фото без опису03 липня 2020 року відбулось засідання Ради підприємців при Яготинській міській раді під головуванням міського голови Н.Дзюби. У засіданні взяли участь: начальник Яготинського відділення поліції ГУ НП України у Київській області А.Медуниця, головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Яготинського районного управління Держпродспоживслужби Л.Ткаленко, фізичні особи-підприємці та приватні підприємці.

Метою засідання було ознайомлення фізичних осіб-підприємців щодо дотримання власниками торгових закладів санітарних та протиепідемічних норм, що діють на період карантину.

На початку міський голова Наталія Дзюба проінформувала присутніх про стан захворюваності на короновірусну хворобу спричинену COVID-19 у місті Яготині та наголосила на дотримання обмежень перебування у закладах торгівлі, як відвідувачів так і працівників та власників.

«За останній місяць складено два протоколи, більшості магазинів винесено попередження. Перевірка закладів буде продовжуватись, тож прошу звернути увагу та забезпечити персонал засобами захисту і дотримуватись правил та обмежень, що діють на час карантину», – розповів Андрій Медуниця.

Далі присутні заслухали інформацію головного спеціаліста відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Яготинського районного управління Держпродспоживслужби Лесі Ткаленко, яка розповіла про проведення моніторингових візитів по торгових закладах та наголосила, що метою таких об’їздів є перш за все захист і безпека жителів міста в умовах карантину.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора