З нагоди 110-річниці від дня народження Непорожнього Петра Степановича

Дата: 13.07.2020 12:44
Кількість переглядів: 1055

Фото без описуЦього року минає 110-річниця від дня народження видатного земляка Непорожнього П.С., в пам’яті багатьох поколінь він був і залишається взірцем наполегливої праці, яка принесла світові високі досягнення в розвитку галузі енергетики.

13 липня відбулося покладання квітів до погруддя Непорожнього П.С. встановленого на постаменті біля Яготинського районного будинку культури.

У заході взяли участь: міський голова Наталія Дзюба, голова Яготинської районної державної адміністрації Олександр Кудрявський,  директор КЗ КОР «Яготинський історичний музей» Іван Шулла.

«Ім’я Петра Степановича широко відоме, адже це людина легенда, яка віддала безмежно багато сил і любові країні, людям, науці. Завдяки його допомозі Яготинський район одним із перших в області було газифіковано», – зазначила міський голова Н.Дзюба.

Присутні хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять Непорожнього Петра Степановича – нашого славного земляка, який все своє життя віддав енергетиці. Його ім’я та досягнення навічно залишаться у пам’яті яготинців.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора