Пошук

Рятувальниками проведено рейд по місцях заготівлі, зберігання і переробки зерна

Дата: 15.07.2020 14:11
Кількість переглядів: 486

З метою недопущення виникнення пожеж в період збиральної кампанії 15 липня працівники Яготинського районного сектору ДСНС спільно з представниками Головного управління провели профілактичні рейди до місцевих зернозбиральних та переробних підприємствах.

Мета проведення такого заходу - підвищення рівня протипожежного захисту та недопущення пожеж в місцях проведення збиральних робіт, на об'єктах зберігання і переробки нового врожаю, в сільськогосподарських підприємствах району.

Рятувальники звернули увагу на укомплектованість будівель і споруд засобами пожежогасіння, стан доріг, проїздів і під`їздів до будівель, споруд, зовнішніх установок і вододжерел, підготовку працівників з питань пожежної безпеки.

З задіяними в заготівлі і зберіганні зерна було проведено профілактичні бесіди.

Такі рейди це ефективний спосіб уникнути надзвичайних ситуацій в місцях збору, зберігання і переробки врожаю. Однак не зайвим буде нагадати про те, що найменша помилка або недбалість може призвести до виникнення пожежі. А превентивні і наглядові заходи суттєво підвищують рівень пожежної безпеки сільськогосподарських об'єктів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора