ВАСИЛЬ ВОЛОДІН З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАВ ЯГОТИНЩИНУ

Дата: 17.07.2020 14:53
Кількість переглядів: 1178

Фото без опису17 липня голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін з робочим візитом відвідав Яготинщину. Основна мета поїздки – комунікація з громадами, виявлення проблемних питань та шляхів їх вирішення.

Разом з ним з мешканцями району спілкувалися начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов, очільник Головного управління СБУ у м. Києві та Київській області Олег Головаш, перший заступник прокурора Київської області Ігор Грабець.

«Як представник влади в Київській області маю завдання зробити її ближчою до людей, впроваджувати справедливість без винятків та дбати про економічний розвиток регіонів», – звернувся очільник області до мешканців.

Обговорили нагальні питання, насамперед це сміттєзвалище у місті, земельні та соціальні питання. Голова КОДА доповів громадянам, що в області прийнята програма поводженням з ТБО, в той же час закликав бути господарями на своїй землі і на місцях дбати про чистоту власних населених пунктів. Стосовно решти питань - їх взяли під власний контроль профільні заступники.

Жителі району подякували голові області за приділену увагу та бажання допомогти. Василь Володін, в свою чергу, запевнив, що підвищення рівня життя людей – це головний пріоритет в його щоденній роботі на посаді голови Київської ОДА. Подібні зустрічі він планує проводити регулярно, адже це надійний спосіб дізнатися про реальний стан справ на місцях і зрозуміти, яким чином спрямовувати роботу щоб вона була корисною для Київщині та її мешканців.

Після спілкування з громадянами очільник КОДА дав відповідні доручення для вирішення проблем мешканців Яготинського району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора