ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ З НАГОДИ 1032-Ї РІЧНИЦІ ХРЕЩЕННЯ КИЇВСЬКОЇ РУСІ - УКРАЇНИ!

Дата: 28.07.2020 07:54
Кількість переглядів: 718

Фото без описуДорогі яготинці! У день пам’яті святого рівноапостольного князя Володимира прийміть найщиріші вітання з нагоди 1032-ї річниці хрещення Київської Русі - України!

Понад тисячоліття тому князь Володимир об'єднав землі Київської Русі в єдину могутню державу. Християнська традиція та Українська Церква стали основою українського державотворення.

Це надзвичайно важлива подія для розвитку Української держави. Хрещення Русі є символічним днем нашої національної єдності, поваги до вічних цінностей і свідомого прагнення творити добро. Саме утвердження християнства стало справжнім стержнем, довкола якого формувалася наша культура, поширювалася писемність, в повазі до ближнього та любові до Бога виховувалися десятки поколінь.

Адже віра завжди була для українців життєдайною силою, яка допомагала вистояти в часи лихоліть і надавала сил рухатися далі на шляху до процвітання рідної землі.

У цей святковий день від щирого серця бажаю всім нам щедрої Божої благодаті, духовної наснаги і добробуту, міцного здоров’я, миру та злагоди, успіхів у реалізації високих задумів на благо України!

З повагою

Яготинський міський голова                     Наталія ДЗЮБА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора