Пошук

Засідання позачергової 67 сесії Яготинської міської ради

Дата: 28.07.2020 13:50
Кількість переглядів: 810

28 липня відбулося засідання позачергової шістдесят сьомої сесії Яготинської міської ради під головуванням міського голови Н. Дзюби.

У сесії взяли участь: працівники апарату Яготинської міської ради, керівники комунальних підприємств «Яготинське ВУ ВКГ» М. Дзюба та «Яготинська ЖЕК» О. Білаш, виконувач обов’язків головного лікаря КНП «Яготинська ЦРЛ» П. Гавриленко,  представники громадських організацій, засобів масової інформації та громадськість міста.

Розпочали роботу депутати із затвердження рішень про завершення приватизації шляхом викупу об’єкта нерухомого майна комунальної власності – нежитлового приміщення та про безоплатне прийняття у комунальну власність територіальної громади міста Яготин нерухомого майна, яке знаходилося на балансі Комунального вищого навчального закладу Київської обласної ради «Чорнобильський медичний коледж».

В зв’язку з кадровими змінами депутати затвердили новий  склад адміністративної комісії при виконавчому комітеті Яготинської міської ради, та відповідно внесли змін до рішення Яготинської міської ради сьомого скликання від 24.11.2015 № 18-02-VII.

Далі перейшли до розгляду та прийняли рішення щодо ряду земельних питань.

У подальшій роботі сесії міської ради депутати заслухали проєкт рішення про розгляд звернення Регіональної філії "Південно-Західної залізниці" Київської дирекції  залізничних перевезень та одноголосно вирішили відмовити в зменшенні ставки податку на нерухоме майно та ставки земельного податку на території міста Яготина на 2020 рік.

В ході засідання було заслухано інформацію виконувача обов’язків головного лікаря КНП «Яготинська ЦРЛ» П. Гавриленка про стан захворюваності та поширення коронавірусної інфекції 2019-ncov в Яготинському районі. Станом на 28 липня 2020 року лабораторно підтверджено 142 випадків захворювання на COVID-19, одужало 116 хворих. Стан інфікованих стабільний.

Наостанок було розглянуто листи від Київської обласної державної адміністрації, Яготинської районної державної адміністрації та жителів міста.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора