В КОДА ОБГОВОРИЛИ ТРАНСФОРМАЦІЮ ЦНАПІВ РДА В ЦЕНТРИ НАДАННЯ АДМІНПОСЛУГ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Дата: 13.08.2020 08:42
Кількість переглядів: 817

Фото без опису12 серпня, заступник Яготинського міського голови Олена Федина взяла участь у онлайн нараді з розгляду проблемних питань трансформації центрів надання адміністративних послуг, утворених районними державними адміністраціями та створення ЦНАПів органів місцевого самоврядування. Провів захід перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Скляров.

Ліквідацію ЦНАПів райдержадміністрацій та надання послуг виключно ЦНАПами органів місцевого самоврядування передбачено прийнятим у першому читанні законопроектом № 2679 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації мережі та функціонування центрів надання адміністративних послуг та удосконалення доступу до адміністративних послуг, які надаються в електронній формі».

Відповідне розпорядження, яким затверджено план заходів з підготовки до трансформації центрів надання адміністративних послуг районних державних адміністрацій Київської області голова Київської облдержадміністрації Василь Володін підписав 4 серпня 2020 року за №380.

У ході наради обговорили положення законопроекту 2679, основні заходи плану облдержадміністрації, результати аналізу ситуації щодо матеріального забезпечення ЦНАПів та окреслили подальші кроки для створення належних ЦНАПів в органах місцевого самоврядування та трансформації ЦНАПів РДА.

За результатами обговорення учасники погодились, що виконання плану заходів, розроблених Київською обласною державною адміністрацією дозволить зберегти майновий та кадровий потенціал ЦНАПів, утворених райдержадміністраціями, а також зробити процес трансформації максимально правильним і «безболісним» як для жителів громад, так і для співробітників центрів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора