ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ КИЇВЩИНИ ЩОДО СИТУАЦІЇ З КОРОНАВІРУСОМ

Дата: 27.08.2020 11:28
Кількість переглядів: 681

Фото без описуШановні мешканці Київщини!

Ситуація з поширенням та наслідками коронавірусної інфекції щодня погіршується. Показники захворюваності стрімко зростають. Нажаль, як і показники смертності. За 26 серпня маємо вже шість померлих від наслідків COVID-19. Висловлюю свої співчуття близьким померлих. Немає більшого горя, як втрачати рідних людей.

Частина області вже в «помаранчевій» зоні небезпеки поширення хвороби. Ще частина – в «жовтій».  Є серйозні передумови для подальших обмежень.

Наближається осінь. З відновленням роботи навчальних закладів, з поверненням більшості людей з відпусток, з похолоданням – можемо отримати додаткові задачі. Тому реагувати маємо вже зараз.

Маємо жорстко дотримуватися правил, щоб запобігти погіршенню ситуації. Вони не змінились і залишаються таким ж простими та дієвими:

  • Носити маски в усіх громадських місцях, транспорті та інших точках скупчення людей.
  • Постійно мити руки та обробляти їх дезінфекторами.
  • Літнім людям не виходити без особливої потреби з дому.
  • Обмежити проведення релігійних заходів.
  • Всі заходи проводити на майданчиках із розрахунку не менше 5 квадратних метрів на 1 особу.
  • Робити температурний скринінг.
  • Дотримуватися соціальної дистанції  у півтора метри.
  • Турбуватися про укріплення свого здоров’я та підвищення імунітету.
  • Уникати відвідування без особливих потреб регіонів «червоної зони».

Будьмо відповідальними перед собою та суспільством!

Окремо звертаюся до влади на місцях: прошу приділити велику увагу дезінфекції громадського транспорту, збільшенню одиниць транспорту на маршрутах, розробці та запуску нових або альтернативних маршрутів.

І прохання до всіх: при аналізі новин на тему коронавірусу, користуйтеся лише перевіреними джерелами. Не довіряйте фейкам та «сарафанному» радіо. Київська обласна державна адміністрація щоденно розміщує на своїх інформаційних майданчиках  свіжі цифри, якими б незручними вони б не були. Адже лише правдивий погляд на ситуацію допоможе нам подолати пандемію та її негативні наслідки як для фізичного, так і психологічного здоров’я суспільства.

Не хворійте.

За інформацією Київської обласної державної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора