ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ З ДНЕМ НОТАРІАТУ

Дата: 02.09.2020 08:08
Кількість переглядів: 725

Фото без описуШановні нотаріуси! Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем нотаріату!

Велика відповідальність – бути нотаріусом. На нотаріальну спільноту покладаються великі надії щодо забезпечення конституційного принципу верховенства права, додержання законності, захисту суспільних та державних інтересів, прав і свобод людини.

Ваш вибір професії – це вибір шляху відповідальності, справедливості, відданості та цілеспрямованості. Нехай ваші професійні зусилля будуть винагородженні довірою громадян, повагою колег, шаною і любов’ю рідних! Ваша праця є елементом розбудови правової демократичної держави. Нотаріат розвивався і формувався з іншими важливими інституціями незалежної України. І сьогодні він є важливою професійною ефективною галуззю, яка має свої традиції, свій кодекс і взаємну солідарність.

З нагоди професійного свята бажаю Вам міцного здоров’я, успіхів для підвищення престижу та авторитету нотаріату, безумовного дотримання букви закону, мудрості, виваженості, нових професійних звершень та здобутків в ім’я розвитку й процвітання нашої держави. Нехай щодня ваше життя буде щасливим і радісним, а в сім’ях панують тепло і затишок.

З повагою

Яготинський міський голова                     Наталія ДЗЮБА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора