ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ДО ДНЯ ПІДПРИЄМЦЯ УКРАЇНИ

Дата: 04.09.2020 15:29
Кількість переглядів: 761

Фото без описуШановні підприємці!

Прийміть найщиріші привітання з нагоди професійного свята – Дня підприємця України, яке символізує визнання тієї важливої ролі, яку ви відіграєте у розвитку нашого міста, краю та країни. Ваша ініціатива та високий професіоналізм сприяють створенню нових робочих місць, надходженню коштів до міського та державного бюджетів, а відтак добробут наших мешканців.

Проявляючи ділову ініціативу і наполегливість, ви сприяєте реалізації започаткованих в Україні реформ, підвищенню конкурентоспроможності вітчизняної продукції, розширенню асортименту товарів і послуг та працюєте на потреби кожного споживача.

У переддень вашого свята прийміть найщиріші вітання та побажання успіхів у вашому бізнесі, надійних партнерів, захоплюючих бізнес-проектів. Нехай кожна започаткована вами справа буде вдалою і успішною, постійно зростають обсяги вашого виробництва, реалізації товарів та послуг, збільшуються надходження та прибутки!

Бажаю невичерпної енергії, натхнення і здійснення задумів, мудрості в справах, добра й благополуччя вам і вашим родинам і успіхів у всіх добрих починаннях на благо України! Нехай кожна започаткована справа буде вдалою і успішною, а бізнес стабільним і процвітаючим!

З повагою

Яготинський міський голова                  Наталія ДЗЮБА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора