Засідання Київської організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Українське товариство глухих»

Дата: 09.12.2017 16:05
Кількість переглядів: 810

Фото без опису09 грудня в приміщенні Яготинської міської ради в дружній обстановці відбулося планове засідання Київської організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Українське товариство глухих»  за участі представників ООН.

На заході були присутні громадяни з порушенням слуху м. Яготин, смт. Згурівка, м. Переяслав-Хмельницький, м. Баришівка, м. Бориспіль,  м. Бровари, м. Київ.

До присутніх в залі звернулася заступник міського голови Олена Іванівна Федина та надала роз’ясненнями щодо порядку отримання матеріальної допомоги на лікування громадянам м. Яготин.

Олена Іванівна відповіла на запитання бажаючих та передала привітання з наступаючими святами від міського голови Наталії Миколаївни Дзюби.  «Від усього серця вітаємо вас зі святами, що добром, надією і родинним теплом зігрівають наші серця – Новим 2018 роком та Різдвом Христовим! Хай прийдешній рік принесе усім нам миру. Миру нашій країні, кожній родині, миру кожній хаті! Без цього інші побажання не матимуть сенсу. Усім міцного здоров’я, безмежного особистого щастя, родинного затишку, незламного духовного гарту, життєвих гараздів та статків, бадьорого настрою і творчої наснаги, прихильності людської долі, Божого благословення!», - ці щирі побажання представник УТОГ, Яковлєв Володимир Геннадійович, жестовою мовою доніс до присутніх в залі.

Присутні представники УТОГ, ті, яким знайома тиша,  були  вражені теплотою та щирістю відчуттів, з якими їх зустріли в Яготинській міській раді. 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора