Вітаємо з ювілеєм!

Дата: 11.02.2019 16:11
Кількість переглядів: 395

Фото без описуШановний Олександре Дмитровичу! Прийміть щирі і сердечні вітання з нагоди Вашого 55-річного ювілею від Дня народження!

Вам випала честь бути головою Київської обласної державної адміністрації. Це нелегка, відповідальна, вкрай важлива місія, яка направлена на розбудову Української держави, утвердження ідеалів демократії та справедливості, та захисту суверенітету нашої країни.

Вам пощастило належати до когорти професіоналів, від яких залежить розвиток територіальної громади, добробут громадян, покращання умов їх життя, праці та відпочинку, їх впевненість у майбутньому.

Нехай же гідним внеском у розбудову Київського краю і держави завжди буде Ваша наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм і компетентність, принциповість, відповідальність, активна громадська позиція, вірне служіння інтересам України. А найвищою нагородою на ниві зміцнення державності нехай завжди буде для Вас людська вдячність і повага!

Бажаємо Вам Божого благословення, міцного здоров`я, щастя і радості, добра і злагоди, сімейних гараздів, родинного благополуччя, нових професійних висот та перемог, здійснення всіх Ваших життєвих планів і сподівань на користь і благо нашої країни, на благо людей!

З повагою 
голова Яготинської міської ради      Наталія Дзюба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора