Дотримання Правил благоустрою є обов’язковими для всіх громадян м. Яготина

Дата: 21.12.2018 16:14
Кількість переглядів: 653

Фото без описуЗимовий період є досить серйозним випробуванням для всіх, в тому числі і комунальних служб міста. Адже на території міста Яготина 164 км доріг, на яких працюють працівники комунального підприємства Яготинської міської ради «Комунальник» по розчистці снігу та проводяться протиожеледні заходи.

Наразі, згідно з вимогами Закону України «Про благоустрій населених пунктів» та Правил благоустрою та утримання територій у м. Яготині, затверджених рішенням сесії від 26.06.2014 №2614-48-VI, керівники підприємств, установ, організацій та власники закладів торгівлі повинні утримувати у належному стані власні та прилеглі території.

Відповідно до підпункту 5.1.4.  пункту 5.1.  розділу 5 «Правил благоустрою та утримання територій у м. Яготині»  визначено межі прибирання територій на відстані 10 метрів від об’єктів невиробничої сфери. 

21 грудня працівники відділу житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту та благоустрою апарату міської ради провели об’їзд території міста Яготина. Метою об’їзду було - перевірка стану дотримання юридичними та фізичними особами-підприємцями Правил благоустрою, які діють на території м. Яготина, зокрема чи розчищено сніг на прилеглих територіях та чи проведені протиожеледні заходи.

В результаті об’їзду були проведені роз’яснювальні бесіди з суб’єктами господарювання та 6 фізичним особам-підприємцям були вручені приписи щодо порушення ними Правил благоустрою, з вимогою негайно провести протиожеледні заходи та привести прилеглу територію до належного стану.

Шановні керівники підприємств, установ, організацій 

та власники закладів торгівлі!

Яготинська міська рада НАГАДУЄ Вам, що дотримання Правил благоустрою та утримання територій у м. Яготині є обов’язковими для виконання всім мешканцям міста.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора