Пошук

Всеукраїнська пам'яткоохоронна Толока "Доглянута спадщина"

Дата: 13.04.2017 16:20
Кількість переглядів: 707

Сьогодні в м. Яготин було проведено Всеукраїнську пам'яткоохоронну Толоку "Доглянута спадщина".

Тож з метою реалізації заходів спрямованих на поліпшення стану довкілля, поліпшення естетичного, санітарного стану об’єктів масового перебування та відпочинку населення 13 квітня 2017 року підприємства, установи, організації та приватні підприємці провели прибирання паркової зони, що знаходиться біля стадіону «Колос», очищуючи від молодої порослі та сухого гілля, а працівники КП "Комунальник" та КП "Яготинська ЖЕК" вивозили сміття з паркової зони.

Оскільки двомісячник з благоустрою, санітарної очистки та озеленення міста триває до 17 травня 2017 року, Яготинська міська рада закликає всіх небайдужих мешканців міста долучатися до доброї справи та зробити Яготин найчистішим в Україні.

Також хочеться виразити щирі слова вдячності всім тим людям, які небайдужі до чистоти нашого міста і вносять посильний внесок в покращення його благоустрою.

Ціна ошатності нашого міста може залежати не від захмарних капіталовкладень, а від особистої участі, від бережного ставлення до навколишнього середовища, усвідомлення того, що порядок в місті як у власній домівці залежить від кожного з нас.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора