Пошук

Засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради

Дата: 04.05.2017 16:21
Кількість переглядів: 492

04 травня під головуванням міського голови Н.М. Дзюби відбулось засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради. 

На виконання Програми реформування житлово-комунального господарства та благоустрою міста Яготина на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням Яготинської міської ради від 28.01.2016 № 04-VІІ, члени виконкому затвердили проектну документацію на проведення капітального ремонту по вул. Незалежності, буд. 65 (поблизу ресторану «Асторія» в м. Яготин Київської області).

Перший заступник міського голови С.О. Овчаренко наголосив, що до міської ради надійшли документи від ТОВ «Русава» щодо встановлення розміру пайової участі у створення та розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Яготин.

В ході засідання члени виконкому прийняли рішення щодо присвоєння поштових адрес частині житлового будинку, квартирі; надання дозволу громадянам на виготовлення проектної документації на підключення до міських водопровідних мереж житлових будинків в м. Яготин; надання матеріальної допомоги громадянам міста Яготин.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора