Вітання голів первинних ветеранських організацій з наступаючим святом - Міжнародним днем прав жінок і миру

Дата: 06.03.2019 16:23
Кількість переглядів: 556

Фото без опису6 березня, напередодні Міжнародного дня прав жінок і миру, в Яготинській міській раді привітали жікок, які є головами первинних ветеранських організацій та громадських інспекторів при Яготинській міській раді.

Міський голова Н.М. Дзюба подякувала присутнім у залі жінкам, які не лише дбають про свою сім'ю, оберігаючи домашнє вогнище від негод і бід, а знаходять час на громадську роботу - сонячного настрою, здоров'я, сили, любові, добра і миру родинам! "Нехай Вас оминають розчарування та негаразди, чоловіки вважають за святий обов’язок оберігати Вас від проблем та зайвих клопотів, а рідні оточують шаною та увагою", - зазначила Наталія Миколаївна.

Голова Яготинської районної державної адмінстрації В.С. Шмигановський привітав жінок з наступаючим святом Міжнародним днем прав жінок і миру та побажав міцного здоров’я, краси та чарівності, родинного тепла та затишку. Щоб доброта, ніжність, жіночність завжди сповнювали серця радістю і любов’ю, були запорукою миру та злагоди, здійснення кращих мрій і сподівань, а громадська праця йшла на користь справі, давала наснагу, для здійснення всіх задумів. 

Музичні вітання лунали чарівним жікам, матерям, бабусям від жительки міста Вікторії Григорівни Балацької. ЇЇ пісні були наповнені весняним яскравим настроєм, джерельно-ніжними почуттями, квітучою красою та душевною гармонією! 

Приємні вітання прозвучали і від голови міської територіальної організації ветеранів війни, праці і військової служби О.К. Колесника, а пісня "Два кольори" виконана в дуєті з головою ради громадського об'єднання "Яготинська організація ветеранів прикордонників" Р.М. Яковенком викликала загадковий погляд у чарівної половини людства, адже усе життя людину супроводжують два кольори: червоний символізує любов, а чорний — журбу. Такими самими кольорами вишивали рушники, сорочки українські жінки. Вишиту цими кольорами сорочку й рушник усе життя діти зберігають як найдорожчу святиню, бо їх вишила мати, як оберіг від усякого лиха. 

Жінки чекають з нетерпінням 8 березня, адже початок весни завжди дарує приємні миті у житті, які під силу виконати лише чоловікам, тож і сьогодні приємним подарунком стали квіти, подарунки та солодощі. 

Голови первинних ветеранських організацій в свою чергу подякували за приємні години, проведені в такому затишному залі за круглим столом.

"З великою шанобливістю дякую Вам за Вашу повсякденну самовіддану працю, за Ваш неоціненний вклад у нашу спільну справу, за те, що своєю невтомною працею на робочому місці і в громадській діяльності примножуєте добру славу і здобутки нашого рідного міста" - наостанок відзначила міський голова Н.М. Дзюба.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора