Пошук

Привітання міського голови з Різдвом Христовим

Дата: 06.01.2017 09:00
Кількість переглядів: 1052

Дорогі яготинці! 

У ці зимові дні, осяяні Вифлиємською зіркою і зігріті душевним теплом, добротою та любов’ю наших сердець, зі щирістю і радістю вітаю всіх вас зі святом, яке дарує надію і сподівання на краще майбутнє, несе світло добра і любові до кожної оселі – з Різдвом Христовим! 


У сімейне свято Різдва я вам бажаю миру, спокою і тепла у ваших родинах. Нехай назавжди забудуть до вас дорогу порожні сварки, самотність і печаль, а торжествують вічне добро і справедливість. Любові безкрайньої, тріумфу сердець і щирої радості від спілкування з найріднішими людьми!

 
Нехай цей світлий день об`єднає усіх нас, хто зустрічає це свято в колі найближчих і найдорожчих людей, та тих, хто далеко від рідної домівки і благословляє наші помисли, слова і діла. 
Кожне свято Різдва Христового приносить дивовижні миті, незабутні хвилини щастя і благодаті. Хай і сьогоднішнє свято принесе вам виконання усіх світлих помислів і допоможе знайти свою дорогу, що веде до повної гармонії душі і тіла. 


Нехай майбутнє принесе розуміння сенс буття і усвідомлення власного щастя! Нехай минуле приходить лише світлими спогадами, а сьогодення залишається радісним і успішним! 
Бажаю, щоб прийдешній рік приніс добрі переміни, які стануть міцним фундаментом здійснення мрій і сподівань для покращення добробуту кожної людини, кожної родини і для розвитку нашого міста й країни! 

З Різдвом Христовим, дорогі яготинці!

З повагою, міський голова Наталія Дзюба 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора