Пошук

Оперативна нарада з працівниками апарату міської ради

Дата: 10.04.2017 11:28
Кількість переглядів: 617

10 квітня відбулась оперативна нарада з працівниками апарату міської ради під головуванням міського голови Н.М. Дзюби під час якої було обговорено:

- ліквідація несанкціонованої торгівлі на Привокзальній площі міста;

- благоустрій міста;

- результати прибирання території міста 6 квітня.

Очільник міста наголосила, що з метою реалізації заходів спрямованих на поліпшення стану довкілля, примноження зелених насаджень, поліпшення естетичного, санітарного стану об’єктів масового перебування та відпочинку населення 13 квітня 2017 року в місті Яготин буде проведеного акцію «Чистий четвер». Збір відбудеться о 10:00 біля дитячого майданчику ''Roshen" (поблизу стадіону «Колос»).

Наталія Миколаївна додала, що до Яготинської міської ради надійшов лист про проведення 13 квітня 2017 року о 10:00 у приміщенні Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини (м. Київ, вул. Інститутська, 21/8, зал засідань 413) погоджувальної наради ініційованої Державною міграційною службою України за участі Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, представників державних органів, органів державної влади та місцевого самоврядування м. Яготин, Представництва УВКБ ООН в Україні з обговорення питання щодо можливості відкриття Пункту тимчасового розміщення біженців у м. Яготин Київської області та забезпечення його роботи.

За результатами оперативної наради міським головою були надані відповідні доручення працівникам міської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора