Про вимоги до кандидатів, етапи відбору до патрульної поліції у м. Києві

Дата: 16.05.2017 16:28
Кількість переглядів: 1378

Фото без опису15 травня до Яготинської міської ради звернулись інспектор адміністративної практики УПП м. Києва, лейтенант патрульної поліції В.О. Саприкіна та інспектор патрульної поліції УПП м. Києва, сержант патрульної поліції, рота-10, батальйон-4 Ґ.І. Ревуцький з проханням розміщення на сайті Яготинської міської ради оголошення про набір до лав патрульної поліції м. Києва, який триває до 18 травня 2017 року.

Працівники Яготинської міської ради мали змогу поспілкуватись з інспектором патрульної поліції УПП м. Києва, сержантом патрульної поліції, роти-10, батальйон-4 Ґ.І. Ревуцьким про вимоги до кандидатів, етапи відбору, пропозиціями тощо.

Фото без опису

- Ґабрієль Ігорович, коли саме сворилась патрульна поліція?

- Особовий склад патрульної служби у м. Києві прийняв присягу і вийшов на своє перше чергування 4 липня 2015 року.

- Ви звернулись до Яготинської міської ради, оскільки триває набір до патрульної служби розкажіть, будь ласка, про нього.

- Так, наразі продовжується конкурсний набір куди ми шукаємо хлопців та дівчат  віком від 21 до 35 років, які мають повну середню освіту. Для працівників патрульної поліції не є важливим критерієм наявність військової служби або професійної освіти.

Етапи відбору:

1. Подання анкети он-лайн на офіційному сайті Патрульної служби http://patrol.police.gov.ua. Надалі кандидати подають документи до Управління патрульної поліції у м. Києві за адресою: м. Київ, вул. Народного Ополчення, 9.

2. Проходження тестування: тест загальних навичок та тест на знання законодавства. Тест загальних навичок направлений на оцінку у кандидатів рівня логічних, вербальних та аналітичних здібностей. Під час тесту на знання законодавства перевіряються знання: Конституції України, Закону України «Про Національну поліцію».

3. Медичне обстеження: медичний огляд з метою встановлення придатності кандидатів за станом фізичного та психічного здоров’я.

4. Перевірка рівня фізичної підготовки: вправи на силу та витривалість.

5. Співбесіда з поліцейською комісією: оцінка відповідності кандидата вимогам до посади.

Якщо кандидат проходить всі етапи, то в нього розпочинається навчання тривалістю 4 місяці під час якої виплачується стипендія в розмірі 3 000 грн.

При успішному складанні іспиту курсант приймає присягу та розпочинає роботу в патрульній службі.

- Наразі на конкурсантів чекає відбір до патрульної служби м. Києва?

- Так.

- Де саме проходить патрулювання?

- Патрулювання проходить в м. Києві, де іногороднім надається місце в гуртожитку.

- Ґабрієль Ігорович, розкажіть яготинцям чому саме Ви пішли до Патрульної служби?

- Я пішов до патрульної служби, оскільки хотів змін у нашій державі та мав бажання випробувати себе.

- Де Ви до цього працювали?

- Я був в пошуках роботи, оскільки тільки закінчив університет та мав диплом за спеціальністю «Менеджер ресторанного та готельного бізнесу».

- Ґабрієль Ігорович, як на цей час Вам працюється в поліції?

- Я працюю в поліції вже 2 роки, звичайно є нюанси, як і в кожній роботі, але як для прикладу, в моїй роті є колишні працівники ДАІ, які стверджують, що на цей час зміни відчуваються та є з чим порівняти.

- Яку пропонують заробітну плату майбутнім працівникам патрульної служби?

- Від 10 300 грн.

- Який графік роботи чекає на працівників патрульної служби?

- Два дні з 08:00 до 20:00, надалі два дні вихідних. Два дні з 20:00 до 08:00 і знову два дні вихідних.

- Які пільги мають працівники?

- Безкоштовного проїзду, пільги на навчання.

Шановні яготинці, наостанок відзначимо, що патрульна поліція — підрозділ Національної поліції України, що здійснює цілодобове патрулювання вулиць, а також першим реагує на виклики 102, з метою забезпечення публічного порядку і безпеки, захисту прав громадян, а також безпеки дорожнього руху

Основні завдання:

- забезпечення публічного порядку та безпеки, охорони прав і свобод людини, а також інтересів суспільства і держави;

- запобігання, виявлення та припинення кримінальних та адміністративних правопорушень;

- забезпечення безпеки дорожнього руху, організація контролю за додержанням законів, інших нормативних актів з питань безпеки дорожнього руху, а також удосконалення регулювання дорожнього руху з метою забезпечення його безпеки;

- надання послуг з допомоги особам, які з особистих, економічних, соціальних причин або внаслідок надзвичайних ситуацій потребують такої допомоги.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора