30-річний ювілей команди «Прапор» (Яготин)

Дата: 15.12.2018 16:30
Кількість переглядів: 905

Фото без опису15 грудня на зимовому стадіоні «Колос» відбулася особлива подія для спортивної спільноти міста, 30-річний ювілей футбольної команди «Прапор» (Яготин).

В урочистостях взяли  участь заступник Яготинського міського голови Олена Іванівна Федина, голова Федерації Футболу Яготинського району Олег Степанович Форостяний, ветерани футбольної команди «Прапор», представники спортивної спільноти міста, засоби масової інформації та інші небайдужі громадяни.

Перед початком матчу на ювілярів чекали приємні сюрпризи, які цілком відповідають їх солідному статусу. Зокрема, за вагомий особистий внесок у організацію команди, високу спортивну майстерність, популяризацію здорового способу життя серед населення та з нагоди 30-річчя заснування футбольної команди «Прапор» (Яготин) подяками Яготинського міського голови були відзначені: Ігор Анатолійович Самойленко, Олександр Анатолійович Мороз, Борис Анатолійович Волошин, Юрій Борисович Лазебнов. Також футболісти були нагороджені грамотами Федерації Футболу Яготинського району та іншими відзнаками. Чудовим подарунком до ювілею команди було видання книги «ПРАПОР» - 30 років у футболі», співавторами якої є О. Мороз та  В. Карпій.

Морозна зимова погода не завадила командам показати хорошу гру – цікаву та динамічну, від якої отримали неабияке задоволення як безпосередні учасники матчу, так і чисельні гості-вболівальники, адже багато славних досягнень має команда за своїми плечима.

Тож бажаємо ювілярам ще довго виходити на зелене поле стадіону, забивати голи та здобувати перемоги! І нехай забитих голів буде в рази більше, ніж пропущених, бо ця команда таки того варта…



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора