Вітаємо з ювілеєм!

Дата: 11.02.2019 16:32
Кількість переглядів: 424

Фото без описуГромадська діяльність під силу не кожній людині, тому що живуть і працюють такі люди не за зарплатню, не чекаючи від нас подяки, завдяки своєму характеру, поглядам на життя, не байдужості до того, що відбувається навкруги. І саме такою є Валентина Миколаївна Третяк - голова первинної ветеранської організації Яготинського маслозаводу, яка 11 лютого святкує 70-річний ювілей!

Про гарну господиню, та доброго організатора пам’ятають на підприємстві і в міському виконкомі. Так, поздоровити з ювілеєм, від імені міського голови Н.М. Дзюби, і подякувати за довголітню працю на благо громади, завітали до Валентини Миколаївни, перший заступник міського голови С.О. Овчаренко та голова Яготинської міської територіальної організації ветеранів війни, праці і військової служби О.К. Колесник.

Сергій Олександрович вручив ювілярці квіти, подарунок та подяку Яготинського міського голови за багаторічну сумлінну працю на благо громади Яготина, небайдужість душі та активну громадську позицію у відстоюванні інтересів ветеранів організації Яготинського маслозаводу, відповідальне ставлення до дорученої справи та з нагоди 70-річниці від дня народження. 

Ми дуже пишаємося Вами, нехай не тільки в День Вашого ювілею, але й завжди звучать найприємніші та найщиріші слова на вашу адресу, щоб Ви знали, як Вас шанують і люблять люди. Нехай доля дарує тільки щасливі миті життя та втілює все задумане Вами. Доброго Вам здоров’я і довгого щасливого віку під Божим і людським благословенням. Бажаємо Вам наснаги й сили, щоб був щасливий кожен день.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора