Наше місто має бути чистим та мальовничим

Дата: 03.05.2018 16:33
Кількість переглядів: 841

Фото без описуЯготин – красиве та квітуче містечко, в якому нам поталанило жити, і від нас залежить, щоб воно залишалося таким затишним, привітним та чистим. Хочеться, щоб наше місто з кожним роком, з кожним днем ставало все прекраснішим, щоб у ньому зручно  жилось кожному мешканцю і комфортно почувалося кожному гостю.

Тому працівники комунального підприємства Яготинської міської ради "Комунальник" продовжують роботи по видаленню трави та бур'янів по всій протяжності міста, основні «косарі» приводять до порядку ввірені їм території. На жаль ні механічних ресурсів, ні людських рук не вистачає для того, щоб своєчасно і в повному обсязі навести лад на всій території міста. А трава росте швидко. В свою чергу, ми, мешканці, також повинні приділяти належну увагу благоустрою нашого мальовничого краю.

Яготинська міська рада звертається до всіх господарів приватних домоволодінь покосити зайву рослинність, здійснити обрізування дерев на своїх прибудинкових територіях, а суб’єктів господарювання – на прилеглих до їх установ, підприємств, організацій територіях та одночасно прибрати їх від випадкового сміття (пластикових, металічних, скляних пляшок, обгорток морозива, цукерок та інших папірців). Наше місто має бути чистим, охайним та достойним своїх мешканців.

Окрім видалення порослі працівники "Комунальника" облаштовували і центральну площу міста.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора