Пошук

Оновлена Казкова алея та Алея закоханих

Дата: 16.09.2017 16:33
Кількість переглядів: 790

Фото без описуВ День народження Яготина на його мешканців та гостей міста чекало багато сюрпризів та подарунків, зокрема оновлення Казкової алеї та Алеї закоханих, бо незвичні пам’ятники видно здаля – їх деталі натерті туристами до блиску – на щастя, на них закохані вішають замки – на долю, а на гроші і щоб повернутися залишають монети.

Цього року Яготин дивує містян своїми двома оригінальними, хоч подекуди й дивними, пам’ятниками.

Пам’ятник закоханим

Фото без описуПам’ятник прекрасному почуттю кохання та закоханим з’явився відтепер і у нашому місті. Це вічне почуття, що змінює нас, закарбоване не лише в поезії та піснях, поемах і романах, але й в скульптурі, встановили на Алеї закоханих в центрі міста.

Янголятка: хлопчик і дівчинка  тягнуться один до одного для поцілунку – таку романтичну картину зображають юні закохані, які символізують уразливість самого кохання, його вічну молодість, яку воно дарує парі янголів нашого міста.

Українська жаба

Фото без опису«Якби Нас Жаба не давила..» - такі слова викарбувані поряд української жаби, яку встановили на Казковій Алеї напередодні святкування 465-річниці Дня міста та 60-ї річниці надання Яготину статусу міста.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора