Участь у робочій нараді

Дата: 07.02.2018 16:37
Кількість переглядів: 497

Фото без опису7 лютого перший заступник міського голови С.О. Овчаренко взяв участь у нараді, яка відбулась у Яготинській райдержадміністрації під головуванням виконувача обов’язків голови О.І. Рудніцької з питання погіршення погодних умов протягом наступних кількох днів та розчищення доріг міста і району від снігу.

У нараді взяли участь: представник Служби автомобільних доріг у Київській області В.Г. Андрусенко, начальник філії «Яготинське райДУ» Д.В. Петренко, начальник караулу 28-ДПРЧ (м. Яготин) 6-ДПРЗ ГУ ДСНС України у Київській області О.В. Шпара, заступник голови райдержадміністрації А.О. Антоненко, завідувач сектору з питань цивільного захисту та інфраструктури адміністрації А.В. Румянцев, завідувач сектору містобудування, архітектури та ЖКГ адміністрації В.О. Криськов.

У ході засідання були визначені основні заходи, які повинні бути здійснені в оперативному порядку відповідними службами для забезпечення стабільної роботи об’єктів життєзабезпечення на території району під час погіршення погодних умов.

Учасники наради обговорили питання щодо організації взаємодії між райдержадміністрацією, органами місцевого самоврядування, підрозділами ДСНС, філією «Яготинське райДУ», Службою автомобільних доріг у Київській області, щодо запобігання надзвичайних ситуацій внаслідок погіршення погодних умов.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора