Засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради

Дата: 13.05.2019 16:40
Кількість переглядів: 455

Фото без опису16 травня о 16:00 відбудеться засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради в залі засідань міської ради за адресою: м. Яготин,  вул. Незалежності, 67.   

На розгляд засідання виконавчого комітету винесено питання:

1.

Про  підсумки роботи зі зверненнями громадян в Яготинській міській раді за 1 квартал 2019 року.

2.

Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами Яготинському інституту ПрАТ «ВНЗ МАУП» по вул. Незалежності, 164 (на опорі лінії електропередач) на один рік.

3.

Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами Яготинському інституту ПрАТ «ВНЗ МАУП» по вул. Вокзальна, 2 (на опорі лінії електропередач) на один рік.

4.

Про затвердження тарифів на окремі види ритуальних послуг, які включено до необхідного мінімального переліку ритуальних послуг  та  надаються СКП Яготинської міської ради «Ритуал».

5.

Про присвоєння окремої поштової адреси  частині житлового будинку на вул. Гоголя, 3 в м. Яготині, яка належить  громадянці  Яценко Т.В.

6.

Про присвоєння самостійної поштової адреси частині житлового будинку на вул. Дмитрівська, 5 в м. Яготині, яка належить громадянці Жур Л.М.

7.

Про присвоєння самостійної  поштової адреси частині житлового будинку на вул. Дмитрівська, 5 в м. Яготині, яка належить громадянину  Катеринчаку В.І.

8.

Про зміну поштової адреси  квартири № 3 в житловому будинку на вул. Кузнєцова  Олександра,  14  в   м. Яготині,  яка належить  громадянці Розум І.М.

9.

Про зміну поштової адреси квартири № 4 в житловому будинку на вул. Кузнєцова  Олександра,  14  в  м. Яготині,   яка   належить  громадянину Редьці В.О.

10.

Про зміну поштової адреси земельній ділянці (кадастровий номер 3225510100:07:044:0055) площею 0,0639 га, що розташована за адресою: вул. Шевченка, 186 в м. Яготині, яка належить громадянину Міщенку М.П.

11.

Про надання дозволу громадянам на виготовлення проектної документації на підключення до міських водопровідних мереж житлових будинків в м. Яготині.

12.

Про надання дозволу громадянину Павлушку Ю.І. на виготовлення проектної документації на підключення до міських водопровідних мереж магазину-кафе «Валерія» в м. Яготині.

13.

Про надання дозволу гр. Ситник Лілії Іванівні на виготовлення проектної документації на підключення до міських інженерних мереж житлового будинку на вул. Шевченка,195 в м. Яготині.

14.

Про погодження режиму роботи магазину-кафе «Торговий двір», що розташований на вул. Шевченка, 412 в м. Яготині.

15.

Про  надання матеріальної допомоги громадянам міста Яготина.

16. Різне.
 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора