Пошук

Підсумкова зустріч по проекту з об'єднання

Дата: 11.01.2017 15:10
Кількість переглядів: 642

Сьогодні в залі засідань міської ради відбулося підсумкове засідання реалізації проекту «Організаційно-консультативний супровід створення та формування засад розвитку Яготинської об’єднаної громади».

«Об’єднання громада – нові можливості» таку назву мали семінари-тренінги, які були проведені представниками Офісу реформ КОДА впродовж року, що минув в Яготинській міській раді у рамках проекту. 

На зустрічі були присутні старший спеціаліст з оцінки програми Віктор Карпенко та експерти Офісу реформ Анатолій Мельничук та Павло Остапенко,, представники міської ради на чолі з міським головою Наталією Дзюбою, депутати та члени виконкому Яготинської міської ради, голови сільських рад та представники засобів масової інформації. 

Питання об"єднання громад, в тому числі і на Яготинщині, було активно обговорено учасниками зустрічі. Сільські голови з"ясовували деталі порушених питань, які найбільше хвилюють громаду. 

Своїми переконаннями щодо важливості впровадження проекту «Організаційно-консультативний супровід створення та формування засад розвитку Яготинської об’єднаної громади» з присутніми в залі поділилися експерти Офісу реформ у Київській області – Мельничук А.Л. та Остапенко П.О., які зазначили, що реформа децентралізації влади потрібна Україні, це дасть можливість кожній громаді самостійно розпоряджатися своїми коштами, природними ресурсами, громадою приймати рішення що необхідно ремонтувати чи будувати в першу чергу тощо. 

Віктор Карпенко, старший спеціаліст з оцінки програми, підсумовуючи, зазначив, що він приємно вражений рівнем дискусії, видно що робота проведена велика, питання представниками обговорене професійно з розумінням суті питання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора