Урядом прийняте важливе рішення

Дата: 03.04.2018 16:43
Кількість переглядів: 468

Фото без описуНа своєму засіданні 28 березня Кабінет Міністрів України схвалив Постанову «Про внесення змін до Постанови Кабінету Міністрів України від 22 березня 2017 року №187». Завдяки цьому рішенню врегульовано проблему постачання природного газу підприємствам теплопостачання до завершення опалювального сезону

Постанова Кабінету Міністрів України від 22 березня 2017 року №187, яка визначає механізм постачання природного газу постачальником зі спеціальними обов’язками для потреб підприємств-виробників теплової енергії повинна була діяти до 1 квітня 2018 року. Після зазначеної дати у комунальних підприємств теплопостачання та постачальника природного газу зі спеціальними обов’язками не було б правових підстав укладати договори на постачання природного газу. Відповідно, комунальні підприємства були б змушені припинити надання комунальних послуг з централізованого опалення та гарячого водопостачання або здійснювати несанкціонований відбір природного газу.

Розуміючи важливість цієї проблеми для органів місцевого самоврядування та комунальних підприємств, Асоціація міст України звернулась до Кабінету Міністрів України з проханням посприяти якнайшвидшому її вирішенню.

Завдяки сьогоднішньому рішенню Уряду, дія постанови №187 продовжується до 1 червня 2018 року.

Таким чином, опалювальний сезон буде завершено в плановому режимі, що є досить актуальним, зважаючи на погодні умови. 

За інформацією Асоціації міст України.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора