З нами місто розквітає

Дата: 12.05.2018 16:43
Кількість переглядів: 751

Фото без описуСуботнього ранку, 12 травня, в мікрорайонах міста «Червоний Хутір» та «ПТФ» звучав веселий сміх, жарти та кипіла робота. Це мешканці житлових масивів в місті вийшли на суботник. Після зими, де містяни проводять свій вільний час, ні сміття, ні сухе гілля, ні молода поросль та інший непотріб не встояли перед натиском людей, що прийшли творити красу. 

Праця, що дарує красу, об’єднала цих людей щоб ще раз нагадати кожному, що чистота нашого міста залежить від кожного з нас! Трудились від наймолодших до людей старшого віку.

Спілкуючись з учасниками прибирання розумієш, що мріють вони про чистоту та затишок поблизу своїх домівок. Хочеться виразити щирі слова вдячності всім тим людям, які небайдужі до чистоти нашого міста і вносять посильний внесок в покращення його благоустрою, а також працівникам комунальних підприємств міста, які сьогодні вивозили прибране сміття.

Яготин – красиве та квітуче містечко, над берегами річок Супою та Іржавець в якому нам поталанило жити, і лише від нас залежить, щоб воно залишалося таким затишним, привітним та чистим. Наше місто повинно з кожним роком, з кожним днем ставати все прекраснішим, щоб у ньому зручно  жилось кожному мешканцю і комфортно почувалося гостю. 

Шановні яготинці!

На сьогоднішній день мешканці є співвласниками будинків, прибудинкових територій, і тому, коли люди вийдуть спільно на толоку і приберуть наше місто, Яготин стане чистішим.

На загал, чисто там, де не смітять. Тому просимо зберігати чистоту у місті до проведення толоки і після неї. Ми вийдемо і приберемо, але місто має бути постійно чистим.

Наше місто має щасливе майбутнє, адже ми разом з вами турбуємось про нього!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора