Привітання голів первинних ветеранських організацій міста з Новорічно-різдвяними святами

Дата: 27.12.2017 16:48
Кількість переглядів: 643

Фото без опису27 грудня у залі засідань Яготинської міської ради відбулася зустріч з головами первинних ветеранських організацій та громадськими інспекторами міської ради, на якій були присутні: міський голова Н.М. Дзюба, перший заступник міського голови С.О. Овчаренко, заступник міського голови О.І. Федина, секретар міської ради Т.І. Рубанчук та керуючий справами виконавчого комітету міської ради В.А. Галицький.

Під час зустрічі міський голова Н.М. Дзюба привітала присутніх з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим, а також подякувала ветеранам за їх досвід, поради та підтримку міської ради. Наталія Миколаївна побажала в наступному році всім здоров’я, добра, миру, достатку кожній родині, та як завжди, приготувала приємні сюрпризи, зокрема музичні привітання від вокального ансамблю «Краяночка». 

В свою чергу голови первинних ветеранських організацій міста та громадські інспектори подякували міському голові за турботу та підтримку від депутатського корпусу та виконавчого комітету міської ради. 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора