Пошук

Особистий прийом громадян

Дата: 08.08.2018 16:49
Кількість переглядів: 473

8 серпня на особистий прийом до виконувача обов’язків міського голови С.О. Овчаренка звернулись мешканці міста з питань, що потребували підтримки з боку представників влади. 

Зокрема мешканці вул. Полтавська щодо проведення капітального ремонту дорожнього покриття вулиці. Сергій Олександрович надав доручення начальнику відділу житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту та благоустрою апарату міської ради Ю.В. Михайлову вирішити питання, спільно з підрядною організацію,  проведення робіт по підсипці вулиці. Також, виконувач обов’язків міського голови С.О. Овчаренко роз’яснив, що ця вулиця включена до Програми реформування житлово-комунального господарства та благоустрою міста Яготина на 2016-2020 роки.

З питанням щодо перекриття покрівлі даху звернулись жителі будинку 82-а по вул. Незалежності в місті Яготині. Під час прийому було надано доручення начальнику відділу житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту та благоустрою апарату міської ради Ю.В. Михайлову провести обстеження покрівлі даху, а також димовентиляційних каналів, спільно з керівником комунального підприємства міської ради «Яготинська ЖЕК» О.В. Білашем.

Під час прийому громадян були порушені інші питання на які були надані доручення керівникам відповідних структурних підрозділів міської ради.

Заступник міського голови О.І. Федина консультувала з питань соціального захисту громадян, зокрема надання матеріальної допомоги жителям міста на лікування.

Всі громадяни, які звернулися на прийом до керівництва Яготинської міської ради отримали необхідні відповіді та консультації.

Протягом робочого дня працівники відділів Яготинської міської ради інформували громадян та надавали роз'яснення з різних питань.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора