Дотримання Правил благоустрою на території м. Яготина

Дата: 15.05.2019 16:53
Кількість переглядів: 702

Фото без опису15 травня працівниками відділу житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту та благоустрою апарату Яготинської міської ради спільно з представниками Яготинського відділення поліції було проведено об’їзд території міста з метою контролю дотримання фізичними та юридичними особами Правил благоустрою і утримання територій в м. Яготині та недопущення несанкціонованої торгівлі на території міста.

Під час виїзду на вул. Вокзальній, на тротуарі поблизу приміщення колишнього Чорнобильського медичного училища, було виявлено осіб, які здійснювали торгівлю розсадою овочів та квітів.  

З вищезазначеними особами було проведено роз’яснювальну бесіду щодо заборони торгівлі на тротуарі, попереджено їх про адміністративну відповідальність за порушення Правил благоустрою та утримання територій в м. Яготині та рекомендовано перенести ящики з розсадою на територію Привокзальних торгових рядів.

Шановні громадяни!

Яготинська міська рада в черговий раз нагадує, що торгівля у невстановлених для цього місцях на території м. Яготина  - ЗАБОРОНЕНА, а дотримання Правил благоустрою і утримання територій в м. Яготині, є обов’язковими для виконання всім громадянам.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора