Робочий візит до Немирівської та Іллінецької ОТГ

Дата: 27.04.2018 16:56
Кількість переглядів: 491

Фото без опису27 квітня у Вінницькому центрі розвитку місцевого самоврядування продовжується навчальний візит представників Яготинської міської ради на тему: "Регіональний та місцевий економічний розвиток" організований Київським відокремленим підрозділом Установи "Центр розвитку місцевого самоврядування" за підтримки Програми "U-LEAD з Європою" та Мінрегіону України.

Секретар Яготинської міської ради Т.І. Рубанчук, депутат Яготинської міської ради VII скликання Л.В. Дзюбак, начальник відділу з питань юридичного забезпечення та земельних відносин апарату міської ради О.М. Кудрявський сьогодні відвідали Немирівську та Іллінецьку об'єднану територіальну громаду.

Всіх учасників навчальної поїздки знайомили з основою для побудови успішної громади - місцевим економічним розвитком, а також з туристичним потенціалом Іллінецької ОТГ та м. Немирова.

В м. Іллінці учасників навчального візиту було проінформовано про розвиток промисловості, який виступає головним чинником економічного розвитку ОТГ.

Після завершення 3-денного учбового візиту до Вінницької області представники Яготинської міської ради повертаються до м. Яготина, щоб на апаратній нараді при міському голові поділитися здобутим позитивним досвідом, який організував Київський відокремлений підрозділ Установи "Центр розвитку місцевого самоврядування".

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора