Засідання 69 сесії Яготинської міської ради

Дата: 17.09.2020 15:11
Кількість переглядів: 813

Фото без опису17 вересня відбулося засідання шістдесят дев’ятої сесії Яготинської міської ради під головуванням міського голови Н. Дзюби.

У сесії взяли участь: працівники апарату Яготинської міської ради, члени виконавчого комітету Яготинської міської ради, керівники комунальних підприємств Яготинської міської ради «Яготинське ВУ ВКГ», «Яготинська ЖЕК», «Комунальник», «Міськсвітло», «Ритуал», представники громадських організацій, засобів масової інформації та громадськість міста.

Розпочали роботу депутати з прийняття рішень про затвердження звіту про виконання міського бюджету м. Яготина за перше півріччя 2020 року та списання безнадійної заборгованості ліквідованого банку «Україна» в сумі 751,30 гривень  за загальним фондом.

Надалі депутати прийняли рішення передати з балансу Комунального підприємства Яготинської міської ради «Яготинська житлово-експлуатаційна контора» на баланс Комунального підприємства Яготинської міської ради «Комунальник» комунальне майно балансовою вартістю станом на 01.09.2020 року 143 150,00 грн., а саме: контейнери для сміття в кількості 91 шт., які розміщені на прибудинкових територіях багатоквартирних будинків.

В ході засідання були заслухані звіти про діяльність комунальних підприємств Яготинської міської ради «Комунальник», «Яготинська ЖЕК», «Яготинське ВУ ВКГ», «Міськсвітло», «Ритуал» про роботу підприємства за ІІ квартал 2020 року (будуть опубліковані на офіційному вебсайті Яготинської міської ради).

У подальшій роботі сесії міської ради депутати розглянули подання КНП «Яготинська центральна районна лікарня», щодо присвоєння звання «Почесний житель міста Яготин» Олександру Олексійовичу Мостіпану. Рішення було прийнято одноголосно, адже Олександр Олексійович не стоїть осторонь проблем міста Яготин та надав матеріальну допомогу медичному закладу на придбання вкрай необхідних на час епідемії корона вірусу апаратів штучної вентиляції легень, комплектуючого обладнання, засобів індивідуального захисту і дезінфікуючих, а також за його сприяння було встановлення металеві бокси для централізованого та безперебійного постачання кисню та проведено роботи із замінили електромережі, адже встановлення додаткових апаратів ШВЛ стара мережа не витримала.

Далі перейшли до розгляду та прийняли рішення щодо ряду земельних питань.

За результатами прийнятих рішень та в межах поточного бюджетного періоду, депутатами було розглянуто питання про направлення вільних залишків спеціального фонду міського бюджету міста Яготина та внесено зміни до рішення Яготинської міської ради від 19.12.2019 № 2362-57-VII «Про міський бюджет м. Яготина на 2020 рік».

У подальшій роботі сесії міської ради депутати заслухали проєкт рішення про присвоєння назв вулиці на провулкам в межах індивідуальної забудови садибного типу житлового масиву «Східна ІІ», в межах населеного пункту в адміністративних межах міста Яготин та одноголосно вирішили присвоїти об’єктам права власності наступні назви: вул. Амосова Миколи, пров. Примаченко Марії, пров. Бориспільський.

Також було прийняте рішення про безоплатне прийняття у комунальну власність територіальної громади міста Яготин нерухомого майна, яке знаходиться на балансі Комунального закладу Київської обласної ради «Чорнобильський медичний фаховий коледж»

Наостанок було розглянуто депутатські запити Васюти А.Г., Крутька В.І.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора