Пошук

Присвоєно звання "Почесний громадянин міста Яготина" - Олександру Олексійовичу Мостіпану

Дата: 21.09.2020 16:10
Кількість переглядів: 2576

Фото без описуВ залі засідань Яготинської міської ради звучало багато гарних слів на славу нашого міста Яготина, який своєю любов’ю зігріває не одне століття. Ми, його мешканці, намагаємось відповісти йому взаємністю – прикрашаємо, оновлюємо, осучаснюємо. І в цей вересневий день відповідно до рішення 69 сесії Яготинської міської ради VII скликання від 17.09.2020 № 2839-69-VII "Про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Яготина»" враховуючи значний особистий внесок в розвиток міста, активну громадянську позицію вручено посвідчення «Почесний громадянин міста Яготина» та нагрудний знак –Олександру Олексійовичу Мостіпану.

Таке звання депутати Яготинської міської ради присвоїли керівнику Групи компаній «Нива Переяславщини», Герою України за ініціативи головного лікаря КНП «Яготинська центральна районна лікарня» В. Нескороженого. Адже Олександр Олексійович не лише аграрій та керівник Групи компаній «Нива Переяславщини», а людина, яка надає значну благодійну допомогу Яготинській громаді та не стоїть осторонь проблем нашого краю, особливо опікується наданням матеріальної допомоги Яготинській ЦРЛ на придбання вкрай необхідних високовартісних апаратів штучної вентеляції легень. 

«Для мене велика честь бути присутнім тут і одержати високу нагороду. Я вдячний яготинцям за таку високу оцінку мого вкладу в життя міста. Вдячний депутатському корпусу Яготинської міської ради за присвоєння звання "Почесний громадянин міста Яготина". Для мене це дуже цінно і приємно. Я дякую за довіру та намагатимусь бути якомога кориснішим для мешканців міста Яготина в майбутньому», - зазначив під час вручення нагороди Олександр Олексійович.

Також, 21 вересня, Наталія Миколаївна вручила Подяку Олександру Олексійовичу за багаторічну сумлінну працю у сфері розвитку агропромислового комплексу Київщини, фахову майстерність, вагомі досягнення у сільськогосподарському виробництві, надання значної  благодійної допомоги громаді міста Яготина, активну громадянську позицію і громадську діяльність, тісну співпрацю з органами місцевого самоврядування та з нагоди – Дня міста Яготина.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора