Щотижнева оперативна нарада

Дата: 28.09.2020 09:57
Кількість переглядів: 649

Фото без описуПід головуванням міського голови Наталії Дзюби 28 вересня відбулася щотижнева апаратна нарада, на якій керівники комунальних підприємств міста підсумували роботу за попередній тиждень та обговорили плани на поточний.

Працівниками КП «Міськсвітло» встановлено освітлення на пішохідному мосту над залізничними коліями в мікрорайоні "ЦИНС", проведено ремонт опори вуличного освітлення на Алеї Слави та заміну ламп згідно заявок громадян.

Начальник КП «Яготинське ВУ ВКГ» Микола Дзюба проінформував, що протягом тижня проведено поточні роботи на водонасосній станції та заміну лічильників.

Також працівниками КП Яготинської міської ради «Комунальник» були виконані роботи по благоустрою, зокрема обкіс території, щоденне прибирання вулиць міста та ліквідація стихійного сміттєзвалища в мікрорайоні "ПТФ".

Начальник КП Яготинської міської ради «Яготинська ЖЕК» Олександр Білаш надав інформацію про виконані ремонтні роботи  та щоденне прибирання прибудинкових територій багатоквартирних житлових будинків.

По завершенню апаратної наради міський голова Наталія Дзюба надала ряд доручень начальникам відділів апарату міської ради та керівникам комунальних підприємств за різними напрямками роботи. Також, зауважила про обмеження для участі у політичній рекламі для певних категорій посадових осіб, а саме заборону на участь в агітації органів місцевого самоврядування у робочий час.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора