З Міжнародним Днем музики

Дата: 01.10.2020 08:51
Кількість переглядів: 468

Фото без описуШановні  керівники та учасники музичних колективів, співаки і музиканти, всі поціновувачі музичного мистецтва!

Від щирого серця вітаю вас з Міжнародним Днем музики!

Це свято об’єднує всіх, хто любить цей надзвичайний вид мистецтва і присвятив їй своє життя, тих, хто пише музику і дарує її людям, хто виховує юних музикантів або просто слухає, отримуючи велику насолоду від її звуків.

Музика — чудотворний засіб залучення людей до добра, духовності. Вона володіє великою силою впливу на людські душі. Музика не старіє, вона буде жити стільки, скільки буде існувати.

В нашому місті живуть справжні поціновувачі, прихильники музичного мистецтва та справжні професіонали своєї справи, які кожного дня прищеплюють любов до чарівного світу музики дітям, молоді, які тільки починають усвідомлювати наскільки глибокий та багатогранний її світ та людям старшого віку. Впевнена, що наші діячі музичного мистецтва втілять в життя усі свої творчі плани. Запорукою цього є знання досвідчених майстрів і невгамовна енергія молоді.

Бажаю вам натхнення, творчих успіхів і нових досягнень, мистецької жаги у серці та душі, здоров'я, радості та плідної праці на довгі роки! Нехай здійсняться всі ваші життєві плани та творчі мрії, а кожен день вашого життя буде сповнений світлої музики, яка надихає до життєвих перемог.

Віри Вам і впевненості в собі, світла в душі та радості в серці!

 

З повагою

Виконувач обов'язків

Яготинського міського голови            Сергій ОВЧАРЕНКО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора