Пошук

З Днем юриста України

Дата: 08.10.2020 08:12
Кількість переглядів: 464

Шановні правозахисники, юристи! 

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята — Дня юриста!

Ставши на стежку служителів Феміди ви присвятили своє життя служінню його величності Закону, високим принципам права. Служити істині, стверджувати добро, справедливість та правду – святе покликання правозахисника. Ваша професія була, є і залишиться однією з найнеобхідніших у суспільстві.

Твердо вірю, що високий професіоналізм, усвідомлене почуття відповідальності допоможуть вам завжди бути на висоті вимог нашої доби. Ваша самовідданість професії, надвисока повага до Закону допоможе у побудові демократичної держави європейського типу, найбільшою цінністю якої є верховенство права, утвердження і забезпечення прав і свобод людини.

З нагоди професійного свята бажаю вам творчої наснаги, успіхів та досягнень, витримки у складних ситуаціях і зважених рішень. Нехай на вашому боці завжди будуть Закон, Правда та Справедливість, а творча наснага, професійний успіх і любов до своєї роботи ніколи не покидають вас.  Нехай здійснюються всі плани та задуми, як на професійному, так і на життєвому поприщі.

Бажаю вам міцного здоров’я і щастя, миру та злагоди, добра і достатку. Будьте завжди гідними свого високого покликання.

 

З повагою 

Виконувач обов'язків

Яготинського міського голови                Сергій ОВЧАРЕНКО          


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора