З Всесвітнім днем пошти

Дата: 09.10.2020 08:26
Кількість переглядів: 574

Фото без описуШановні працівники та ветерани поштового зв’язку м. Яготина!

Прийміть щирі вітання з професійним святом – Всесвітнім днем пошти!

Поштовий зв’язок завжди мав велике значення для суспільства. За останні роки поштова галузь зазнала значних перетворень, сьогодні вона динамічно розвивається, впроваджуються нові сучасні технології, підвищується рівень поштового сервісу, розширюється спектр послуг, що надаються, – від доставки кореспонденції, періодики, посилок і бандеролей, пенсій до відправки грошових переказів та прийому комунальних платежів. Все це завдяки високому професіоналізму, відданості своїй справі і відповідальності за кінцевий результат всіх працівників галузі.

Шановні працівники поштового зв’язку! У цей святковий день прийміть слова щирої вдячності за вашу працю і професіоналізм.

Бажаю всім поштовикам, щоб завжди за свою суспільно необхідну працю, Ви одержували лише щиру вдячність від людей. Нехай же і надалі Вам завжди вистачає сил і снаги, терпіння і творчої наснаги, витривалості й успіхів на роботі, затишку і благополуччя в родинному колі. Гарного Вам настрою та міцного здоров'я.

З повагою                                                             

Виконувач обов'язків                                                        Яготинського міського голови              Сергій ОВЧАРЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора